חצי קילו בשר ( כבש בעדיפות ,אפשר גם סינטה , טלה ...)
מעט מלח ,קינמון ,מוסקט ,פלפל שחור ,
1
מה אני אגיד לכם עוד אני חושב איך לכתוב את אופן ההכנה עולים בי זכרונות של המאכלים ........ יאאלה על מי אני עובד אני פשוט רעב אז זה הדבר הייחיד שמעלה בי ריר כשנזכרתי בו מהמבחר מבית אמא
2
עכשיו אתם צריכים להבין מדובר במאכל שלא אוכלים כל השנה אלא פעם בשנה ..... בפסח...... עכשיו אני לא יודע על מה להצביע למה הוא כל כך מחרפן לי את חושי הטעם אולי בגלל אותו הדבר היחיד שאנו מתגעגעים אליו שהוא הציפייה שלנו למאכל בעונתו .......... אבל זה נושא לדיון אחר יאאאלה לעבודה
4
מטגנים את הבשר לסגירה שמים שכבה בצל שכבה תמרים שכבה בשר וכן הלאה עד שנגמרים המרכיבים מוסיפים מעט מיים תבלינים וסוגרים לשעתיים וחצי ...........
5
אני אומר לכם זה יוצא מממממממממממממממממממ...........