דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

בשר מיספר 6
2בצלים חתוכיםלקוביות קטנות
4שיני שום קטוש
1חבילת פיטריות שמפיניון
1חבילת פיטריות פורטבלן
שמן לתחתית הסיר
6כפות מרק צלי
1כפית כמון
חצי כף מלח
פלפל שחור גרוס
2עלי דפנה
2עלי סלרי עים הגבעולים
2כפות חרדל

אופן ההכנה

1
מחממים את השמן ולבנתים את הבשר מורחיםאת הבשר בחרדל
2
פלפל שחור גרוס
3
הבשר מכל הצדדים ומוצאים את הבשר מהסיר
4
מוסיפים את הבצל והשום עד להזהבה מוסיפים את עלי הסלרי
5
והתבלינים הנוספים
6
לאחר מיכן מוסיפים את הבשר
7
2 כוסות מים רתוחים ולהרתיח לעוד 5 דקות
8
להמניך את הגז לשעתים ומידי פעם לסובב את הבשר
9
אפשר לשים בתנור לחום 180
10
כהבשר מוכן מוציאים אותן ומניחים על קרש חיתוך ומכסים עם ניר
11
כסף לחצי שעה
12
לאחר מיכן חותכים לפרוסות ומוסיפים לרוטב
13
או להגיש בצלחת הגשה ואת הרוטב על החתיכות ולפזר כוסברה
14
בתאבון
המתכון נכתב ב-06/06/2007