1
מחממים את השמן ולבנתים את הבשר מורחיםאת הבשר בחרדל
3
הבשר מכל הצדדים ומוצאים את הבשר מהסיר
4
מוסיפים את הבצל והשום עד להזהבה מוסיפים את עלי הסלרי
6
לאחר מיכן מוסיפים את הבשר
7
2 כוסות מים רתוחים ולהרתיח לעוד 5 דקות
8
להמניך את הגז לשעתים ומידי פעם לסובב את הבשר
9
אפשר לשים בתנור לחום 180
10
כהבשר מוכן מוציאים אותן ומניחים על קרש חיתוך ומכסים עם ניר
12
לאחר מיכן חותכים לפרוסות ומוסיפים לרוטב
13
או להגיש בצלחת הגשה ואת הרוטב על החתיכות ולפזר כוסברה