בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בשר אפוי בתנור
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
בשר מס' 6 _קפוא) ופרוס לעיגולים
חצי כוס שמן זית
כוס יין אדום חצי יבש
פלפל גרוס דק + מלח (מעט)
אופן ההכנה
1
להשרות לילה את הבשר +נוזלים+תבלינים . לחסות בנייר כסף ולאפות שעה בתנור. להסיר נייר כסף ולאפות חצי שעה נוספת (180 מעלות)
2
ניתן להגיש אם תוספת של אורז לבן _תערובת שקדין וצימוקים
3
בתאבון
המתכון נכתב ב-16/06/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך