2
לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר מטגנים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את גרגירי החומוס והתבלינים.
3
מוסיפים 1.5 כוסות מים , ומבשלים על אש קטנה עד שהחומוס כמעט מוכן , מוסיפים את האורז, מכסים במים בגובה 2 ס"מ מעל האורז.
4
מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש גדולה עד להתאדות המים
5
כאשר המים מתחילים להתאדות מעבירים לאש קטנה עד להתרככות האורז.
6
בנפרד: מחממים 1/3 כוס שמן, שמים את ראש השום הכתוש לחימום למשך דקה, שופעים מעל הכל, ומערבבים בעדינות שהחומוס לא ימעך.