דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

קופסאת מטבוחה 1
בשר בכמות שאתם רוצים
מלח-פלפל לפי הטעם
בקבוק של רוטב אלף איים של אסם
בצל 1

אופן ההכנה

1
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות
2
2. חותכים תבשר (הודו, עוף, בקר לא משנה) לחתיכות בינוניות שוטפים ומוסיפים מלח ופילפל לפי הטעם
3
3.לוקחים תבנית משמנים אותה טיפה וסמים תבשר בתוכה
4
4. לוקחים תמטבוחה ושופכים על הבשר בצורה אחידה
5
5. מכניסים לתנור ל כ 30-40 דקות
6
6. אחרי שהבשר מוכן לוקחים צלחת ומניכים עלייה כמות של בשר ושופכים עלייה רוטב אלף איים
7
7. אוכלים ונענים
8
בתאבון !!!!!
המתכון נכתב ב-16/06/2007