דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

2 קג' בשר מספר 4 או 5 (חתיכה אחת)
אבקת מרק בצל
מעט שמן זית
נייר אלומיניום

אופן ההכנה

1
להניח נייר אלומיניום על תבנית פיירקס.
2
לפזר את אבקת מרק הבצל על נייר האלומיניום
3
מעל להניח את חתיכת הבשר ולמרוח היטב את בכל הכיוונים את הבשר באבקת מרק הבצל.
4
לסגור היטב את נייר האלומיניום.
5
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות.
6
לאפות כשעה עד שעה -20.
7
ניתן להקפיא את הבשר כמו שהוא עם נייר הכסף ושקית ניילון.
8
על מנת להגיש: יש להפשיר במידה והוקפא, לפרוס לפרוסות, להוציא את כל הנוזל שנוצר בעת האפיה, להכניס לסיר, להוסיף מעט יין או מים, לבשל עוד כ-10 דקות ולהגיש.
9
מאד טעים וקל במיוחד
המתכון נכתב ב-16/06/2007