דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 ק"ג בשר בקר טחון (רצויי בטחינה כפולה)
2 בצלים קצוצים דק
2 שקיות תיבלונים שום ופטרוזיליה

אופן ההכנה

1
1. מחממים שמן במחבת רחבה. ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
2
2. מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד תוך כדי ערבוב ופירור הבשר.
3
3. כשכל הבשר משחים מוסיפים תיבלונים, מערבבים היטב ומטגנים ביחד עוד דקה או שתיים.
4
4. מגישים כמנה עיקרית עם אורז או פירה, או מעל פוקאצ'ה חמה.
5
(תוספת אפשרית: 100 גרם של צנוברים קלויים שמפזרים ממש בסוף)
המתכון נכתב ב-16/06/2007