דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

בשר כבש חתוך לקוביות(השתמשתי בשוק).אפשר גם בשר כתף מס' 5
2 תפוחי אדמה ,חתוך לרבעים.
2 בצלים גדולים קצוצים דק
תבלינים:
ממרח מאסלה ירוק לפי הטעם(מתכון בהמשך)
תבלין הודי לבשר
כוסברה טחונה
מלח
פלפל שחור
קורט אבקת שום,או שום כתוש,

אופן ההכנה

1
משחימים את הבצל
2
"סוגרים" את הבשר בבצל ומוסיפים את התבלינים.
3
מוסיפים מעט מים רותחים, מנמיכים את הלהבה, לאחר חצי שעה להוסיף את התפוחי אדמה.
4
לבשל עד להתרככות.לבדוק מדי פעם אם לא חסר מים.
5
לעיתים אני מוסיפה בצל גדול חתוך לטבעות,במהלך הבישול.
6
ממרח מסלה:הודי.
7
טוחנים במכונת בשר,כוסברה,שורש גי'נג'ר,שום,פלפל ירוק חריף (לא חובה(
8
מערבבים,מוסיפים מלח,מעט שמן קנולה.לחלק למנות וישר למקפיא.
9
טעים במרק ירקות לחורף,לדגים ,עוף ובשר..
המתכון נכתב ב-16/06/2007