בשר מס' 5/6 -פרוס לפרוסות
2 גזרים -חתוכים לקוביות גדולות
1 חציל - חתוך לקוביות גדולות
2 קישואים - חתוכים לקוביות גדולות
1-2 כפית פפריקה מתוקה/חריפה
מעט צ'ילי -תבלין (לא חובה)
2
לטגן את הבצל עד הזהבה קלה ולהוסיף את השום .
3
להוסיף את העגבניות והגמבה ולטגן מעט תוך כדי ערבוב.
4
להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף את המים .
5
כשהמים מגיעים לרתיחה להוסיף את שאר הירקות לכסות את הסיר ולתת בישול של 1/2 שעה בערך .
6
להוריד מהאש ,לפזר את הירקות בתבנית .
7
לחמם שמן במחבת , לטבול את פרוסות הבשר בקמח ולטגן עד השחמה קלה משני הצדדים .(2 דקות בערך)
8
את הפרוסות בשר לשים על מצע הירקות ולהכניס לתנור עטוף בנייר כסף ל- 45 דק' ,להוריד את הנייר ולהשאיר בתנור לעוד 20 דק' .
9
(מי שלא אוהב שחום ,אפשר להשאיר את הנייר )