בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בשר עם חבושים
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
חבושים
בשר
בצל
סוכר
קינמון
ציפורן
אופן ההכנה
1
מבשלים את החבושים עם הסוכר ומעט מים עד כדי ריבה
2
בסיר נפרד מתגנים בצל, מוסיפים את הבשר ומבשלים אותו עם מעט מים עד שמתרכך הבשר.
3
מוסיפים את הבשר לסיר החבושים ומבשלים עוד כ-20 דק' על אש נמוכה.
4
מוסיפים מעט ציפורן ומעט קינמון.
5
ובתאבון !!
המתכון נכתב ב-22/06/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך