בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
בשר עם כרוב
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
1
כרוב גדול
2
ק"ג בשר ברוסט או עגל
1
עגבנייה גדולה מרוסקת
1
גזר
1
בצל
1
קופסת רסק עגבניות
מלח,פלפל
אופן ההכנה
1
מבשלים את הבשר כשעתיים מעברים רק את הבשר לשיר אחר מוסיפים את הכקוב חתוך ואת שער המוצרים מוסיפים את המים המסוננים מהבישול הראשון ומוסיפים עוד כשני כוסות ומבשלים הכול יחד עוד שעה.
2
למי שאוהב אפשר להוסיף פלפל חריף אחד
המתכון נכתב ב-22/06/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך