1
להכניס את הגוש בשר לסיר לחץ עד ריכוכו (2 כוסות מציר יש לשמור).
2
לתוך סיר רחב ושטוח להכניס ראש שום קלוף וקצוץ עם רבע כוס שמן זית
3
להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולתת ערבוב של 2/3 דקות באש גבוהה.
4
להוסיף את הבשר ראש אשר חתוך לקוביות ולערבב קלות.
5
להוסיף כף כמון,קורט פלפל שחור, אין להוסיף מלח מאחר שהבשר עצמו מלוח. ,להוסיף את החומוס בקופסא ,1כוס ציר בשר
6
על אש נמוכה מאוד, מעדן מלכים
7
מומלץ להגיש על מגש עמוס באורז לבן כשכל הבשר עליו בערמה.