בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
גולש ושעועית צהובה
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
בשר לגולש
שעועית צהובה של סנפרוסט
אופן ההכנה
1
לטגן בצל+ 2 שיני שום
2
לטגן את הבשר
3
להוסיף פפריקה ופלפל שחור
4
לכסות בשר עם מים רותחים
5
ולהוסיף כף אבקת מרק עוף
6
לתת לזה לרתוח שתי דקות ולהנמיך
7
לבשל בשר על אש נמוכה עד שהבשר רך
8
ואז להוסיף מעל את השעועית
9
להוסיף עוד מים רותחים
10
כף רסק עגבניות
11
מלח
12
ולבשל עוד חצי שעה
המתכון נכתב ב-22/06/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך