תבנית מלבנית (כמו לאינגליש קייק) בגודל 25x10 ס"מ בעלת דופן גבוהה (כ-9 ס"מ)
תנור מחומם מראש לחום בינוני (o200-o180)
מלח, פלפל לבן ופלפל שחור לפי הטעם
4 כפות קמח תופח מאליו - אסם
100 גרם גבינה לבנה 5% (כ-2 כפות גדושות)
1
1. מחממים את השמן ומוסיפים אליו את גרעיני התירס, את השום והחמאה, ומערבבים כמה דקות בעזרת שתי כפות עץ. מתבלים במלח ובפלפל ובוחשים. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב. מכבים את האש ומערבבים פנימה ביצה אחרי ביצה. מוסיפים את הגבינה ובוחשים הכול יחד היטב.
2
2. מניחים נייר אפייה בתבנית, על הבסיס והדפנות, עורכים מעליו את העיסה ואופים כ-30 דקות או עד שמוכן.