מלח לפי הטעם רק לזכור שבשר הכבש מלוח מעט כך שנתבל בזהירות.
1 חציל בינוני חתוך לקוביות
1 עגבניה גדולה ועסיסית קלופה
3 בצלים גדולים קצוצים דק מאוד
2 כפות גדושות של רסק עגבניות
4 פלפלים אדומים מתוקים יבשים
1
מערבבים את כול מרכיבי הקציצות יחד , טועמים ומתקנים תיבול ומניחים במקרר רצוי ללילה.
2
את הבצל מטגנים עד לשקיפות , מוסיפים את החציל וממשיכים לבשל את החציל והבצל מבלי לתת להם להיטגן.
3
חותכים את האגבניה לקוביות גטנות ומוסיפים יחד עם רסק העגבניות והפלפלים היבשים ומבשלים 10 דקות.
4
מכינים קציצות קטנות מהכבש ומניחים בתוך הרוטב וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
5
טועמים מתקנים תיבול ומגישים על מצע של אורז לבן.