דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

500 גרם חזה עוף ללא עור
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית אבקת קארי
רבע כפית כמון
רבע כפית קינמון טחון
מלח ופלפל שחור
1 כף יין לבן יבש
2 ביצים
1 כוס פירורית (פירורי מאפה) אסם
רבע כוס זרעי שומשום
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

1
1. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 3x3 ס"מ ומתבלים בפפריקה, בקארי, בכמון, בקינמון, במלח ובפלפל. יוצקים את כף היין על קוביות העוף המתובלות.
2
2. משרים את העוף בתבלינים וביין שעה.
3
3. טורפים את הביצים בצלחת עמוקה.
4
4. מערבבים את פירורי הלחם והשומשום בצלחת נפרדת. מתבלים במעט מלח ופלפל.
5
טובלים את קוביות העוף בביצה ואחר כך בפירורי הלחם והשומשום כך שיצופו היטב. מעבירים לצלחת נקייה.
6
5. בכלי לטיגון עמוק מביאים את השמן לרתיחה ומטגנים בו את קוביות העוף, אחדות בכל פעם, עד ששני הצדדים מזהיבים.
7
6. מעבירים אל מגבות נייר לספיגת עודף השמן.
8
אפשר להגיש חם או קר.
המתכון נכתב ב-12/07/2007