1
1. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 3x3 ס"מ ומתבלים בפפריקה, בקארי, בכמון, בקינמון, במלח ובפלפל. יוצקים את כף היין על קוביות העוף המתובלות.
2
2. משרים את העוף בתבלינים וביין שעה.
3
3. טורפים את הביצים בצלחת עמוקה.
4
4. מערבבים את פירורי הלחם והשומשום בצלחת נפרדת. מתבלים במעט מלח ופלפל.
5
טובלים את קוביות העוף בביצה ואחר כך בפירורי הלחם והשומשום כך שיצופו היטב. מעבירים לצלחת נקייה.
6
5. בכלי לטיגון עמוק מביאים את השמן לרתיחה ומטגנים בו את קוביות העוף, אחדות בכל פעם, עד ששני הצדדים מזהיבים.
7
6. מעבירים אל מגבות נייר לספיגת עודף השמן.