בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
חמין עממי
דרגת קושי
4 / 5
מצרכים
חצי חבילה שעועית לבנה
חצי חבילה שעועית אדומה
חומוס
גריסים או חיטה
בשר בקר
ביצים
תפוחי אדמה
פפריקה
כף
דבש
מרק עוף
בהרת
3
שקיות תה
קישקע
עצמות מח
מלח+פלפל שחור
להוסיף מים עד לכיסוי התערובת
אופן ההכנה
1
להכניס את כל אלה לסיר ולהביא לרתיחה בתנור .
2
לאחר הרתיחה להנמיך את חום התנור ל- 100 ולתת לזה להתבשל כל הלילה .
המתכון נכתב ב-13/07/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך