דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

3 בצלים
3 עגבניות קצוצות
1 כףפ רסק עגבניות
6-8 חתיכות עוף
3 כוסות אורז
4 כוסות מים
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כף בהרט, כפית אבקת מרק עוף.
ביצים

אופן ההכנה

1
לטגן בצלים עד הזהבה, להוסיף עגבניות ולטגן מעט.
2
להוסיף רסק ותבלינים, לערבב הכל.
3
להוסיף את העוף ולטגן את העוף כ-5 דקות מכל הצדדים, להוציא את העוף.
4
להוסיף את האורז והמים, לערבב ולהביא לרתיחה, לבשל את האורז מכוסה על אש בינונית כחמש דקות עד שמתאדים המים.
5
להוסיף את העוף לתוך האורז, להוסיף את הביצים.
6
מכסים ומעבירים לפלטת שבת לכל השבת.
7
בתאבון ובהצלחה.
המתכון נכתב ב-21/11/2024