דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

8 חתיכות בשר אוסבוקו
1 כוס שמן זית
1 כוס קמח
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 ראש שום חתוך לחצי
0.5 חבילת סלרי חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 ליטר ציר בקר
1 ליטר יין אדום
מעט צילי חריף לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1
מקמחים מכל הצדדים את חתיכות הבשר ומטגנים בשמן זית בסיר גדול עד להשחמה של הבשר.
2
מוסיפים את השום, הבצל, הגזר,הסלרי והעגבניות ומבשלים 10 דקות.
3
מוסיפים את ציר הבקר והיין ומביאים לרתיחה.
4
מוסיפים את הצילי, מלח והפלפל מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
5
מקשטים בפטרוזליה קצוצה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006