1
מכינים את הרוטב: במחבת טפלון מטגנים את התפוחים בשמן זית מספר שניות על כל צד, מוסיפים את החומרים הנוזליים, ומבשלים 3-4 דקות. מוסיפים את הרימונים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
2
מכינים את הבשר: מקמחים ומפלפלים את נתחי הבשר. מחממים מחבת לוהט עם מעט שמן זית ומשחימים את הנתחים כ-2 דקות על כל צד. (את האומצות המוכנות ניתן לשמור בתנור חם בכ - 100 מעלות למספר דקות).
3
אופן הגשה: מניחים את האומצה במרכז הצלחת ומעליה כף גדושה מהרוטב החם (הרוטב חייב להיות מלוח וחמוץ מעט)