דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

טחול עגל או כבש טרי ומוכשר
2\1 ק"ג כבד עוף טרי 2\1 ק"ג לבבות עוף טרי
ראש שום מקולף
שומן כבש מוכשר וחתוך לקוביות
כוסברה
תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה

1
הכנת התערובת:
2
צליית הכבדים והלבבות חיתוך לחתיכות לחתוך את השום ולהוסיף
3
את הכוסברה השומן והתבלינים(מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה אפשר להוסיף גם מעט פפריקה חריפה).
4
חותכים את הטחול לאורך יוצרים כיס לכל האורך על כל הרוחב שאפשר ממלאים את התערובת ותופרים בחוט ומחט.
5
מניחים על תבנית מורכים שמן ופפריקה מתוקה מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחוממם מראש כשעה.
6
חותכים לפרוסות ומגישים כמנה ראשונה
7
בתיאבון
המתכון נכתב ב-13/07/2007