1
מחממים את השמן עם המחמאה בסיר עמוק.
2
מקמחים את האוסבוקו ומטגנים בשמן עד להזהבה.מוציאים מהסיר ושמים בצד.
3
באותו שמן מטגנים קלות את הבצל והשום מוסיפים את התפוזונים העגבניות והגזר ופותחים את הרוויחה
4
עם ציר המרק מוסיפים את היין ומבשלים עד לקבלת אחידות של המרכבים
5
מפלפלים וממליחים לפי הטעם.
6
מכניסים את הבשר ותפוחי האדמה לסיר,מוסיפים ציר מרק עד לכיסוי התבשיל
7
מבשלים על אש קטנה שעה וחצי, לאחר מכן להכניס לתבנית ולבשל בתנור בחום 200 מעלות