דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

4 יח אוסבוקו טלה
15 יח תפוזונים מסוכרים
1 כוס יין אדום
1 יח בצל גדול
קמח
רבע כוס שמן זית
50 גרם מחמאה
3 גזרים מקולפים חתוחים לקביות גדולות
6 יח תפוחי אדמה בנונים חצוים לשנים
מלח פלפל
ציר מרק עוף
3 שני שום פרוסות
קופסת עגבניות מגורדות

אופן ההכנה

1
מחממים את השמן עם המחמאה בסיר עמוק.
2
מקמחים את האוסבוקו ומטגנים בשמן עד להזהבה.מוציאים מהסיר ושמים בצד.
3
באותו שמן מטגנים קלות את הבצל והשום מוסיפים את התפוזונים העגבניות והגזר ופותחים את הרוויחה
4
עם ציר המרק מוסיפים את היין ומבשלים עד לקבלת אחידות של המרכבים
5
מפלפלים וממליחים לפי הטעם.
6
מכניסים את הבשר ותפוחי האדמה לסיר,מוסיפים ציר מרק עד לכיסוי התבשיל
7
מבשלים על אש קטנה שעה וחצי, לאחר מכן להכניס לתבנית ולבשל בתנור בחום 200 מעלות
8
לעוד חצי שעה
9
לאכול עם לחם שחור כפרי
10
בתאבון
המתכון נכתב ב-07/01/2006