1 קופסת טונה מסוננת (בגודל הסטנדרטי כמו סטאר-קיסט)
1 כוס כרובית מופרדת לפרחים הכי קטנים שאפשר
1 כוס פטריות שמפיניון טריות, חתוכות לרבעים
חצי כוס לבבות ארטישוק משומרים, קצוצים לקוביות
1 כוס עגבניות מרוסקות - אפשר מקופסה (לא רסק!) או לרסק עגבניות טריות במעבד מזון
1
מכניסים לסיר גדול את כל הירקות החתוכים, את העגבניות המרוסקות ואת הקטשופ וגם את שמן הזית
2
מערבבים היטב, מבשלים יחד בסיר מכוסה עד שקוביות הגזר מתרככות (20 עד 30 דקות)
3
לערבב מפעם לפעם את התבשיל
4
כשהגזר רך, מוסיפים את קופסת הטונה ומבליעים אותה בתוך הירקות המבושלים
5
מעבירים למיכל וכשמתקרר - סוגרים אותו ומעבירים למקרר
6
נשמר לפחות שבוע ימים במצב מצוין במקרר
7
כשקר - טועמים, ואם חסר מלח/פלפל לטעמכם - אז מוסיפים ומערבבים היטב. בדרך כלל לא צריך.