חומרים לתבנית מרובעת בגודל 23 ס"מ, כ-20 יחידות:
185 גרם שוקולד מריר, קצוץ
3/4 כוס שוקולד לבן חתוך גס
3/4 כוס שוקולד חלב חתוך גס
1
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2
2. במיקרוגל או מעל 'באן מארי' (סיר כפול מעל אדים), ממיסים שוקולד מריר וחמאה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
3
3. במיקסר מערבלים ביצים וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מקפלים פנימה את השוקולד המומס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
4
4. מנפים את הקקאו והקמח מעל התערובת ומקפלים. מוסיפים את שני השוקולדים ומערבבים קלות.
5
5. יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שמתייצב. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים.