3 או 4 חצילים פרוסים לעיגולים לא עבים מדי לשים מלח כדי להוציא את הנוזלים
בצלצלי אשלוט 2 או 3 קצוצים דק
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
מלח פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט
לטגן מעט את הבצלצלים בשמן זית
אפשר להוסיף שני שני שום קצוצים שחכתי להוסיף
לטגן כל זה בעדינות להוסיף את הבשר והתבלינים
לערבב להוסיף גם 3 כפות מיץ עגבניות לתת לכל זה להיתבשל על אז קטנה
לנגב את החצילים מהנוזלים שהוציאו
להכין תבנית מלבנית ליפרוס שיכבה ראשונה של חצילים מעל שמים מחצית מהמילוי מכסים שוב בחצילים וחוזר חלילה לפזר מעל פירורי לחם מתובלים
או בגבינת פארמזן אם אתה לא שומר על כשרות איך שנראה לך בכל מקרה זה טעים לבריאות שונטל
1
3 או 4 חצילים פרוסים לעיגולים לא עבים מדי לשים מלח כדי להוציא את הנוזלים
4
בצלצלי אשלוט 2 או 3 קצוצים דק
5
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
6
מלח פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט
7
לטגן מעט את הבצלצלים בשמן זית
9
אפשר להוסיף שני שני שום קצוצים שחכתי להוסיף
10
לטגן כל זה בעדינות להוסיף את הבשר והתבלינים
11
לערבב להוסיף גם 3 כפות מיץ עגבניות לתת לכל זה להיתבשל על אז קטנה
12
לנגב את החצילים מהנוזלים שהוציאו
13
להכין תבנית מלבנית ליפרוס שיכבה ראשונה של חצילים מעל שמים מחצית מהמילוי מכסים שוב בחצילים וחוזר חלילה לפזר מעל פירורי לחם מתובלים
14
או בגבינת פארמזן אם אתה לא שומר על כשרות איך שנראה לך בכל מקרה זה טעים לבריאות שונטל