דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

10 יח´ כרעיים של עוף צעיר
2 ק"ג בצל
300 גרם מישמש
300 גרם שזיפים שחורים
400 גרם
פלפל גרוס, מלח
מרק עוף, או ציר בשר
כוס מיץ לימון סחוט טרי
חב´ גדולה של נענע טרי

אופן ההכנה

1
משחימים את שוקי העוף עם הבצל, מוסיפים פלפל גרוס, מלח.
2
הכנת הרוטב לחוד:
3
ממיסים את הלדר והמשמשים עם 2 כוסות מים חמים על אש קטנה. 20 דקות.
4
להוסיף הרוטב על העוף והבצל (במחבת) לבשל כ- 40 דקות על אש קטנה.
5
לשיבוח הטעם מוסיפים: 1 ליטר ציר בשר או מרק עוף ו- 1 כוס לימון סחוט טרי
6
לבסוף - להוסיף נענע קצוצה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006