2
לטגן את הבצל להשחמה קלה ,להוסיף את הלבבות תוך כדי ערבוב
3
לטגן כ- 5 דק' ולאחר מכן להוסיף את הטחולים והכבד ולהמשיך לערבב על אש בינונית עד שמשנים צבע להוסיף את התבלינים ואת הירק ולערבב מידי פעם שלא ישרף ,אם אין ממש נוזלים אפשר להוסיף מעט מאוד מים .
4
אחרי כ- 10 דק' שהמעורב מוכן להוריד מהאש להצטננות.
5
אפשר רולדה ואפשר כבורקס בודד.
7
לקחת מלבן בצק עלים למלא בשליש העליון לסגור קצוות צדדיים
9
לשים בתבנית עם נייר אפיה למרוח ביצה לפזר שומשום לסמן חיתוך אלכסוני ולאפות בחום בינוני כ-30 דק'(או עד שיזהיב .
11
לרדד עלה בצק עלים לחתוך למלבנים ,לשים מהמלית לסגור בצדדים ולקפל פעמיים ולסובב בצורת פרסה להניח בתבנית עם נייר אפיה להבריש בביצה ולפזר שומשום.
12
אפשר להכין כל צורה כמו מלבנים,משולשים ועוד .
13
לאפות בחום בינוני עד שיזהיב.
15
1/2 קופסה שימורים פטריות
21
לערבב עד שלא יהיו גושים
22
לטגן את הבצל להוסיף את הפיטריות ולערבב,
23
לטגן כמה דק' ולהוסיף כ- 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה
24
להוסיף את התבלינים לערבב ולאחר מכן את הרביחה בהדרגה
25
ולערבב כל הזמן כ- 5 דק' .