1
1. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות של 100 גרם ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים.
2
2. מניחים לשעה את הפסטו על מסננת לאפשר יציאת עודפי נוזלים ומערבבים עם האגוזים הטחונים.
3
3. משטחים את הפרוסות, ממלאים במילוי ומגלגלים לגלילות ומהדקים בעזרת קיסם.
4
4. את הביצה לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ומרק תיבול בטעם בקר
5
5. מקמחים בביצה, מצפים בפירורית מעורבבת עם שומשום ומהדקים היטב.
6
6. מטגנים בשמן חם בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
7
7. סופגים את עודפי השומן בעזרת נייר סופג.
8
הצעת הגשה: להגיש נתח בקר זה עם סלט רוקט מתובל בשמן זית ומיץ לימון, מלח פלפל.