דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

קילו נתחי חזה הודו
2 בצלים גדולים
גמבה אדומה גדולה
3 שיני שום גדולות
כף גדולה של רוטב סויה
3/4 כוס יין תירוש
כפית כורכום, כפית כמון, כפית דבש
פלפל שחור ואדום מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

1
מטגנים בסיר את הבצל ,הגמבה, והשום.
2
אח"כ להוסיף את נתחי חזה ההודו להמשיך לטגן בערך כדקה
3
להוסיף מים כחצי סיר.
4
ברגע שהמים מתחילים לרתוח להוסיף רוטב סויה כף, כוס יין תירוש
5
כפית כורכום, כמון, פלפל שחור ואדום כפית דבש ומלח
6
להמשיך לבשל בערך כחצי שעה
7
בתאבון!!!!!!!
המתכון נכתב ב-16/07/2007