בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
נתחי חזה הודו -שווארמה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
קילו נתחי חזה הודו
2
בצלים גדולים
גמבה אדומה גדולה
3
שיני שום גדולות
כף
גדולה של רוטב סויה
3/4 כוס יין תירוש
כפית
כורכום, כפית כמון, כפית דבש
פלפל שחור ואדום מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1
מטגנים בסיר את הבצל ,הגמבה, והשום.
2
אח"כ להוסיף את נתחי חזה ההודו להמשיך לטגן בערך כדקה
3
להוסיף מים כחצי סיר.
4
ברגע שהמים מתחילים לרתוח להוסיף רוטב סויה כף, כוס יין תירוש
5
כפית כורכום, כמון, פלפל שחור ואדום כפית דבש ומלח
6
להמשיך לבשל בערך כחצי שעה
7
בתאבון!!!!!!!
המתכון נכתב ב-16/07/2007
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך