דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

המצרכים:
1 בצל גדול קצוץ דק
חצי ק"ג בשר בקר רזה, טחון
4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
2 ביצים קשות
4 ביצים טרופות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית אבקת שום
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1
מחממים תנור ל - 180 מעלות
2
במחבת גדולה מחממים מעט שמן לטיגון
3
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
4
מסירים מהאש
5
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות
6
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה
7
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב
8
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים
9
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.
המתכון נכתב ב-16/07/2007