1
מחממים תנור ל - 180 מעלות
2
במחבת גדולה מחממים מעט שמן לטיגון
3
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
5
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות
6
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה
7
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב
8
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים
9
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.