דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

חצי קילו פרוסות חזה עוף, משוטחות כמו לשניצל
רבע כוס דבש
רבע כוס מים
כוס אחת של קורנפלקס, שבורים ומפוררים גס

אופן ההכנה

1
מחממים תנור ל - 200-220 מעלות.
2
משמנים תבנית מרופדת בנייר אפיה במעט שמן.
3
שמים את הדבש בצלוחית עמוקה ומחממים טיפה (סיבוב קצר במיקרו)
4
מדללים את הדבש עם המים ומערבבים היטב.
5
חותכים את העוף לרצועות ארוכות, רוחב כל רצועה כשני ס´מ.
6
טובלים כל רצועה בצלוחית של הדבש
7
מגלגלים את הרצועה בתוך הקורנפלקס הגרוס
8
מניחים על נייר האפיה במגש
9
מכינים כך את כל הרצועות
10
אופים בתנור חם מאד במשך 10 דקות בערך, רק עד שהבשר משנה את צבעו ללבנבן ונראה עשוי.
11
לא לייבש!!
12
זה טעים מאד בטעם הזה של הדבש והקורנפלקס, ובפעם הראשונה רצוי להכין כך
13
אח´כ, בפעמים הבאות, אפשר לעשות מקצה שיפורים לפי טעמכם:
14
להוסיף לבלילת הדבש סויה או חרדל או מה שרוצים
15
להוסיף לפירורי הקורנפלקס כל מיני תבלינים - מה שבא...
המתכון נכתב ב-07/01/2006