דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל)
250 גר' שוקולד מריר
1 כף קפה נמס
0.25 כוס ליקר כלשהו (אפשר ליקר דבש)

אופן ההכנה

1
1. מרתיחים את השמנת וממיסים בתוכה את השוקולד.
2
2. מוסיפים את הקפה ואת הליקר, ומבשלים תוך כדי בישול עד שהכל חלק.
3
3. מלהיטים את סיר הפונדו (כמו בפונדו גבינות), שופכים אליו בזהירות את השוקולד, מגישים.
4
לטבילה: פירות חתוכים, עוגיות, מרשמלו
5
*במתכון המקורי ממיסים מרשמלו בתוך הפונדו, אבל אנחנו העדפנו להגישו בצד.
6
כל טבילה של המרשמלו בפונדו ממיסה אותו קצת פנימה, ובסוף נהיה ממש טעים.
המתכון נכתב ב-17/07/2007