1
1. חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ומכניסים למעבד מזון.
2
2. מחממים את השמנת כ-2 דקות, ולאחר מכן יוצקים אותה על השוקולד שמעבד
3
המזון. בוחשים, מפעילים לדקה ואז מוסיפים את התמצית שבחרתם. חוזרים על
4
הפעולה עד לקבלת מרקם אחיד.
5
3. מותחים ניילון נצמד בתוך קערה, יוצקים את התערובת, מכסים ומקררים כשעתיים.
6
4. בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים, או יוצקים לתוך תבניות עם צורה (אפשר להשתמש בתבניות קרח) ומכניסים למקרר לשלוש ארבע שעות.
7
5. מפזרים על משטח אבקת קקאו משובח ומגלגלים בהם את הכדורים.