דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

חצי קילו אטריות כנאפה
1 חמאה מומסת
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים

אופן ההכנה

1
1. שמים את האטריות בתבנית ומפזרים מעל את החמאה. אופים בתנור במשך 15 דקות.
2
2. מקציפים את השמנת והחלב עד לקבלת קצף אחיד. מוסיפים לחצי מכמות הכנאפה, מורחים שכבת קצפת נוספת ועליה שכבת כנאפה.
3
3. ממיסים את הסוכר והמים עד לקבלת סירופ. מורחים את הסירופ על הכנאפה, עוטפים בנייר כסף ושמים במקרר למשך הלילה.
המתכון נכתב ב-17/07/2007