בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
שוקולד מצופה בננה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מצרכים
4-5 בננות טריות
1
-כף חמאה
סוכר לפי הטעם
חפיסת שוקולד
אופן ההכנה
1
1. פורסים את הבננות לפלחים.
2
2. ממיסים את השוקולד בסיר. מוסיפים את הסוכר והחמאה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
3
3. טובלים את הבננות בשוקולד משני צידיו, ומגישים בתפיסת קיסמים.
המתכון נכתב ב-17/07/2007
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך