1
1. משרים את הצימוקים כשעה ברום.
2
2. קולפים את המנגו, ואת בשרו מרסקים במעבד מזון.
3
3. טורפים היטב את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים את החלב הממותק ואז את
4
המנגו. מוסיפים את הצימוקים עם הרום. מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה
6
4. מעבירים לתבנית מוארכת מרופדת ביריעת ניילון נצמד, או לכוסות
7
חד-פעמיות, או לתבנית קונוסים (להשיג בחנויות לציוד למטבח). מקפיאים.
8
5. להכנת הרוטב, מביאים לרתיחה את החלב עם שני חצאי מקל הווניל. מסירים
9
מהאש, מכסים וממתינים מעט. בעזרת סכין מגרדים את גרגרי הווניל לתוך החלב
11
6. מקציפים היטב את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים מעט מהחלב החם ומחזירים את
12
התערובת לסיר. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהרוטב מסמיך מעט. מסירים
14
להגשה, פורסים את הגלידה או מניחים מנה אישית על צלחת, מכסים ברוטב חם ומקשטים בשבבי שקדים קלויים.
15
אפשר להקפיא קוביות מנגו, להכנת הגלידה מחוץ לעונה.