בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מוס שוקולד נוטלה
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
3 שעות ו-20 דקות
זמן עבודה
3 שעות ו-20 דקות
מצרכים
1
מכל שמנת עמידה לקצפת
1
מכל שוקולד נוטלהההקפאה של המוס לוקחת זמן רב ולכן לוקח הרבה זמן להכינו
אופן ההכנה
1
1. מקציפים מעט את השמנת ובהדרגה מוסיפים את השוקולד, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2
2. מכניסים ל3-4 שעות למקפיא, והרי לכם מנה נפלאה ומהירה להכנה.
3
אפשר להמיר את ה"נוטלה" בכל אחד מהתרכיזים הקפואים של "פריגת" - מנגו, לימון.
המתכון נכתב ב-17/07/2007
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך