1
1. משמנים את התבנית בקצת מרגרינה. שופכים את החלב לצלחת עמוקה.
2
2. טובלים את הביסקוויטים בבחלב, ומסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת.
3
3. מקציפים את השמנת המתוקה, את הפודינג, ואת הסוכר (לא חייבים), עד שנהיית קצפת אחידה.
4
4. מורחים שכבה אחת של קצפת על הביסקוויטים שבתבנית.
5
6. טובלים ביסקוויטים בחלב, שמים שכבה על הקצפת, שמים קצפת על הביסקוויטים, ככה כמה פעמים שאפשר (מסיימים עם שכבה של קצפת למעלה).
6
7. שמים במקרר לשעתיים וחצי בערך.