בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוגת לימון
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
4
ביצים
½ 1 כוס סוכר
¾ כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
מיץ מ-½ לימון
½ 2 כוסות קמח
1
שקית אבקת אפיה
1
לימון מגורר
אופן ההכנה
1
להקציף את החלבונים עם הסוכר.
2
להקציף את החלמונים ולהוסיף לקצף. להוסיף שמן ולערבב בתנועות קיפול.
3
להוסיף את הקמח ואת אבקת האפייה.
4
להוסיף מיץ תפוזים ומיץ לימון. להוסיף לימון מגורר.
5
לשפוך לתבנית משומנת.
המתכון נכתב ב-17/07/2007
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך