1
1. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.
2
2. במקביל קולפים את הלימון בעזרת קולפן ומקפידים לקלוף רק את הקליפה
3
הצהובה. פורסים את רצועות הקליפה לשערות דקיקות (במתכון זה לא משתמשים
5
3. ממיסים במחבת גדולה את החמאה עם השום. מוסיפים את קליפות הלימון,
6
מערבבים 30 שניות ומוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות
7
עד שהיין מתאדה כמעט לגמרי. יוצקים למחבת את השמנת המתוקה ומרתיחים כ-5
8
דקות עד שהיא מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך. מתבלים.
9
4. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הרוטב. מבשלים יחד דקה נוספת.