1
משמנים תבנית מלבנית סטנדרטית (בגודל טוסטר-אובן) במעט שמן זית.
2
מפזרים את הפסטה ישר מהשקית (לא מבושלת!) ומפזרים באופן אחיד.
3
על הפסטה מפזרים את הזיתים, עלי הבזיליקום ואת התוספות שבחרתם.
4
מסננים את הגבינה הבולגרית, שוטפים בהרבה מים (אלא אם כן אתם ממש
5
חובבי מלוח), מפוררים אותה ומפזרים על הפסטה והתוספות, כמה שיותר אחיד.
6
על הכל שופכים את העגבניות המרוסקות (שוב, אחיד), למרות שהרוטב מתובל
7
ניתן להוסיף לו עוד 2 שיני שום קצוץ, בזיליקום וטימין או רוזמרין.
8
על הכל מפזרים מוצרלה מעושנת (אפשר גם בלי) ואופים בחום של 200
9
מעלות. אחרי חצי שעה מכניסים מזלג ובודקים אם הפסטה כבר מבושלת, אם לא -
10
עוד 10 דקות או עד שהפסטה רכה.