בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מקרוני גבינות
דרגת קושי
3 / 5
מצרכים
1
חבילת אטריות/ספגטי
0.5
קופסת קוטג'
200
גרם גבינה בולגרית
3
ביצים
מלח, פלפל
0.25
חבילה מרגרינה
כוס חלב
אופן ההכנה
1
מבשלים את האטריות חצי בישול. מסננים ומוסיפים להן את שאר המצרכים מלבד המרגרינה והחלב. משטחים בתבנית משומנת ומפזרים מעל קוביות מרגרינה קטנות. אופים בחום 180 מעלות עד שהפשטידה מתחילה להשחים. שופכים מעל כוס חלב וממשיכים באפיה עוד 20 דקות.
המתכון נכתב ב-18/07/2007
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך