בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
מוס טונה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
2
קופסאות טונה מסוננות
4 כפות
מיונית
2 כפות
קטשופ
2 כפות
מיץ לימון
1
גביע שמנת חמוצה
1
בצל קטן
מלח,פלפל
1
שקית ג'לטין
0.25
כוס מים
0.25
כוס מים רותחים
אופן ההכנה
1
1. מעבירים את הטונה, בצל, מיונית, קטשופ, מיץ הלימון, שמנת והתבלינים למעבד מזון עם להב מתכת.
2
2. בקערה נפרדת מערבבים את הג'לטין עם המים הרותחים, מוסיפים לתערובת ומפעילים שוב את מעבד המזון.
3
3. מעבירים לכלי הגשה ומצננים במקרר.
המתכון נכתב ב-18/07/2007
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך