בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אבוקדו מתוק
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
12 דקות
זמן עבודה
12 דקות
מצרכים
1
אבוקדו בינוני, בשל
מיץ מלימון שלם
1/3
כוס אבקת סוכר
2
כפיות סוכר
2
חלבונים
אופן ההכנה
1
קולפים את האבוקדו ומוציאים את הגרעין. מעבדים היטב במערבל את האבוקדו עם אבקת הסוכר ומיץ הלימון. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים עם 2 כפיות סוכר, לקצף יציב. מסירים מעט מהקצף, ואת רובו מוסיפים לאבוקדו. בוחשים לקבלת תערובת אחידה.
2
מגישים בגביעים גבוהים ומקשטים בשארית הקצף.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך