דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
12 דקות
זמן עבודה
12 דקות

מצרכים

1 אבוקדו בינוני, בשל
מיץ מלימון שלם
1/3 כוס אבקת סוכר
2 כפיות סוכר
2 חלבונים

אופן ההכנה

1
קולפים את האבוקדו ומוציאים את הגרעין. מעבדים היטב במערבל את האבוקדו עם אבקת הסוכר ומיץ הלימון. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים עם 2 כפיות סוכר, לקצף יציב. מסירים מעט מהקצף, ואת רובו מוסיפים לאבוקדו. בוחשים לקבלת תערובת אחידה.
2
מגישים בגביעים גבוהים ומקשטים בשארית הקצף.
המתכון נכתב ב-07/01/2006