פתיתים ברוטב שורבה הם מנה פשוטה אך מנחמת, המשלבת פתיתים ברוטב עגבניות עשיר המוכן מבצל מטוגן, פפריקה מתוקה ורוטב עגבניות. המנה מבושלת עד שהפתיתים סופגים את הרוטב ונהיים רכים. מגישים חם עם ירקות קצוצים לקישוט, למנה מחממת ומשביעה
כמות: 4
שורבה פתיתים ברוטב
מצרכים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1.5 1 כפית מלח (ניתן להוסיף לפי הטעם)
אופן ההכנה
1
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים פפריקה, 1/2 כוס מים, 2 כפות רסק ומערבבים היטב.
2
מוסיפים פלפל שחור, מלח ובהדרגה את יתר המים.
3
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
4
מביאים שוב לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ 15 דק', מערבבים מידי פעם.
5
בגמר הבישול מומלץ להשאיר את הסיר סגור כ 5 דק'.
6
הילדים שלי אוהבים את המנה הזו לצד נקנקיות, יכול להיות מושלם גם לצד שניצל או קציצות!
המתכון נכתב ב-01/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה