דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

3 בצלים גדולים שטופים וקצוצים
שמן זית לטיגון
1 סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות או קופסת פטריות חתוכות משומרות
3 תפוחי אדמה בינוניות חתוכות לקוביות
4/5 ביצים
1 גבינת קוטג'
100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת
1כף מרק בצל או מרק עוף
0.5 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
מעט מלח

אופן ההכנה

1
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה ומוסיפים את הפיטריות למספר דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה ממשיכים לטגן כ-5 דקות,מסירים מהאש ומצננים מעט.
2
טורפים את הביצים ומוסיפים אבקת מרק,פלפל שחור פפריקה,גבינת קוטג'
3
גבינה צהובה מגוררת והמלח.מערבבים קלות ומוסיפים לתערובת הפטריות .
4
את התערובת יוצקים לתבנית משומנת ואופים בבחום בינוני כ-50 דקות או עד להזהבה.
המתכון נכתב ב-21/07/2007