דרגת קושי
4 / 5

מצרכים

3 ביצים
1 כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
סוכר וניל
200 ג' חמאה
1 חבילת שוקולד מריר
1 חבילת שוקולד חלב
1.5 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח

אופן ההכנה

1
להקציף ביצים סוכר, סוכר וניל.
2
להמיס חמאה עם שוקולד מריר+ שוקולד חלב
3
לערבב, קמח, אבקת אפיה, מלח.
4
להוסיף למיקסר תוך כדי עירבוב מחצית מתערובת השוקולד,
5
מחצית מתערובת הקמח, שוקולד ושוב קמח.
6
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני.
7
בסביבות 40 דקות, לבדוק בעזרת קיסם.
8
שהקיסם יוצא עם פירורים עליו זה מוכן.
9
לצנן לחלוטין ולחתוך לריבועים.
המתכון נכתב ב-21/07/2007