דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

3 דגי לוקוס או כל דג המתאים לתנור
לרוטב:
3 כפות שמן
0.25 כפית כמון
1 כפית גדושה פפריקה
1 שן שום כתושה
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
גמבה אדומה לקישוט

אופן ההכנה

1
חורצים 3 חריצים בגב הדגים.
2
בקערה מוסיפים את המצרכים לרוטב ומערבבים היטב.
3
מורחים את הרוטב על הדגים.
4
בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים את הדגים ומעליהם את הגמבה לקישוט ומכסים ברדיד אלומיניום.
5
אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות למשך 20 דקות ולאחר מכן מסירים את רדיד האלומיניום ואופים למשך 10 דקות נוספות.
המתכון נכתב ב-21/07/2007