בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פסטה ברוטב עגבניות ושמנת
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
1
בצל חתוך לקוביות
2-3 שיני שום
1 כף
רסק עגבניות
¾ כוסות מים
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1
מיכל שמנת מתוקה
חבילת פסטה מבושלת על פי הוראות היצרן
אופן ההכנה
1
1. מחממים שמן בסיר קטן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, רסק עגבניות ומים. מתבלים ומבשלים במשך 10-15 דקות.
2
2. מוסיפים תוך כדי בחישה את השמנת המתוקה ומוסיפים לפסטה.
המתכון נכתב ב-22/07/2007
תגיות:
פסטות (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך