דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 בצל חתוך לקוביות
2-3 שיני שום
1 כף רסק עגבניות
¾ כוסות מים
פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 מיכל שמנת מתוקה
חבילת פסטה מבושלת על פי הוראות היצרן

אופן ההכנה

1
1. מחממים שמן בסיר קטן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, רסק עגבניות ומים. מתבלים ומבשלים במשך 10-15 דקות.
2
2. מוסיפים תוך כדי בחישה את השמנת המתוקה ומוסיפים לפסטה.
המתכון נכתב ב-22/07/2007