דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

2 ביצים
150 גרם מרגרינה
200 גרם סוכר
3 כוסות קמח רגיל + כף אחת
1 שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
כפית ציפורן טחון
50 גרם צימוקים
100 גרם אגוזי מלך
כוס קפה נמס חזק בלי חלב ( לערבב כף נס קפה עם מים רותחים)
חצי כוס דבש

אופן ההכנה

1
מקציפים יחד מרגרינה רכה, סוכר וביצים, עד לקבלת תערובת תפוחה, בהירה ואוורירית.
2
מוסיפים את הקמח ואת אבקת אפיה
3
מוסיפים את הדבש
4
בכוס של הדבש מכינים את הקפה עם המים הרותחים, מוסיפים לתערובת
5
מוסיפים את התבלינים
6
מערבבים את הצימוקים + האגוזים השבורים גס בקערית, שופכים מעליהן את כף הקמח ומערבבים
7
מוסיפים את האגוזים והצימוקים העטופים בקמח לתערובת ומערבבים
8
יוצקים לתבנית משומנת, ואופים במשך 40 דקות בחום של 180 מעלות.
המתכון נכתב ב-27/07/2007